Vasluian ajutat de fiică să TÂLHĂREASCĂ și să bage în sac o PROSTITUATĂ
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Caz tulburător în Vaslui. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost condamnat după ce, cu ajutorul fiicei, a tâlhărit și băgat în sac o prostituată. Ulterior, cei doi au aruncat-o pe tânără într-o pădure.

Un vasluian a fost condamnat în primă instanță la șase ani de închisoare după ce a violat, bătut, tâlhărit și aruncat în pădure, într-un sac, o prostituată. Fiica lui a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Scenele șocante s-au derulat în luna noiembrie a anului trecut, când bărbatul din satul Perieni a găsit la ieșirea din Bârlad o prostituată în vârstă de 27 de ani. 

Bărbatul i-a cerut victimei să-l însoțească acasă și, odată ajunși, a bătut-o și i-a cerut să întrețină relații sexuale de tip sado-maso. Femeia a refuzat, iar bărbatul a violat-o. 

Vasluianul și-a chemat fiica apoi, în ajutor și împreună i-au luat prostituatei telefonul, bijuterii și o sumă de bani. Cei doi au legat-o pe prostituată de mâini și de picioare, au băgat-o într-un sac și au dus-o într-o pădure, cu căruța, unde au aruncat-o, conform Vremea Nouă.

Din fericire, tânăra de 27 de ani a reușit să scape și a primit ajutor de la o femeie pe care a întâlnit-o după ce a ieșit la drum, din pădure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel