Data publicării:

Vaslui: Tânărul prins băut la volan, după ce a fost urmărit de poliţişti pe străzile Iaşiului, e fiu de preot

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Tânărul în vârstă de 20 de ani din judeţul Vaslui care a fost prins băut la volan, după ce a fost urmărit de poliţişti pe străzile municipiului Iaşi, el neavând nici permis de conducere, este fiul preotului din comuna vasluiană Şuletea, Aurel Zlat, care a declarat, marţi, că în calitate de părinte condamnă comportamentul fiului.

"Vorbesc şi ca preot, dar şi ca părinte, vă imaginaţi că nu este o situaţie tot mai comodă, e o situaţie tare neplăcută. Eu ca părinte condamn lucrul acesta. Din punct de vedere al tatălui nu pot decât să insist mai mult asupra educaţiei lui, este reprobabil ce a făcut, dar sper să fi învăţat ceva din evenimentul acesta. A plecat de acasă cu un alt coleg, dar nu ştiu de ce s-a urcat el la volan când au ajuns în Iaşi. Lui îi pare rău", a declarat preotul Aurel Zlat, pentru Agerpres.

Un tânăr din Vaslui, care a fost prins băut la volan, a vrut să fugă de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi, el fiind prins după o urmărire pe străzile din municipiu, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Ioana Bustiuc, a declarat că pe numele tânărului de 20 de ani, din judeţul Vaslui, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel