Vaslui: Doi copii dispăruți din fața blocului. Alertă în tot orașul
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Foto: politiaromana.ro
Foto: politiaromana.ro
Doi copii din Vaslui, în vârstă de 4 şi respectiv 5 ani, sunt căutaţi de autorităţi, vineri, după ce au dispărut din faţa blocului în care locuiesc. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul prânzului despre faptul că cei doi băieţi au dispărut. Copiii se jucau în faţa blocului în care locuiesc, iar la un moment dat, membrii familiei unuia dintre ei a observat că lipsesc şi au anunţat autorităţile. 

"În prezent, pentru căutările efectuate pe raza municipiului Vaslui sunt organizate echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, sprijinite de ceţăţeni din localitate. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre copiii dispăruţi, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vaslui. 

Conform aceleiaşi surse, Darius Andrei Mardare are 4 ani, părul şaten tuns scurt şi ochi căprui. În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu tricou albastru-deschis, inscripţionat cu Mickey Mouse, pantaloni până la genunchi, de culoare bleumarin, iar în picioare purta şlapi de culoare albastră. 

David Gabriel Pară, în vârstă de 5 ani, are părul şaten tuns scurt, şi ochi albaştri. În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu tricou de culoare neagră, pantaloni în culorile alb şi negru, iar în picioare purta sandale de culoare albă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel