Vaslui: Bărbat plasat sub control judiciar, în urma unor indicii că ar fi provocat un accident acum un an
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 20 de ani din municipiul Huşi a fost plasat, marţi, sub control judiciar, existând indicii că acesta ar fi provocat un accident de circulaţie în luna octombrie a anului trecut, în urma căruia au murit două persoane.

Bărbatul a suferit vătămări corporale în urma accidentul, iar la momentul respectiv le-ar fi declarat anchetatorilor, potrivit unor surse din rândul acestora, că una dintre victime se afla la volanul maşinii.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 9 spre 10 octombrie 2018, în timp ce bărbatul bănuit conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, pe DN24A, din direcţia Murgeni - Huşi, pe un sector de drum situat în afara localităţii, în momentul în care a ajuns la KM 71+750 de metri, într-o curbă deosebit de periculoasă, spre stânga, semnalizată cu indicator de curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi după ce a rulat pe terenul din apropiere, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o ravenă adâncă de aproximativ cinci metri. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 28 de ani din Olteneşti, judeţul Vaslui, respectiv 23 de ani din Huşi, pasageri în autoturism şi vătămarea bărbatului cercetat", se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Unul dintre bărbaţii decedaţi, despre care s-a crezut iniţial că a provocat accidentul, era poliţist la un post de poliţie comunal din judeţul Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel