Vasile Șeicaru, operat pe coloană, în Franța. Primele declarații: "Şi voi ați fi crezut că n-o mai duc mult"
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 11 iul 2022, 21:00
WhatsApp
Foto: Facebook, Vasile Şeicaru
Foto: Facebook, Vasile Şeicaru
Vasile Şeicaru a fost operat în secret, în Franţa. Procedura a fost una complicată. Artistul a ales să nu le spună fanilor despre intervenţie, până ieri când a ieşit public, pe Facebook, cu marea dezvăluire. 

Îndrăgitul artist Vasile Șeicaru a anunțat, pe reţelele sociale, în urmă cu o zi faptul că a suferit o operație grea, în urmă cu două luni. Le-a dat vestea fanilor chiar în ziua în care a împlinit 71 de ani și a dezvăluit inclusiv motivul pentru care a preferat să țină totul secret. Vasile Șeicaru s-a operat la coloană în Franța, la Dijon, dar a așteptat ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească pentru a face anunţul.  Acesta a mărturisit pe Facebook că a avut mai multe probleme de sănătate. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care a luat o pauză de la concerte. „Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu! După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult”, a scris Vasile Șeicaru, pe rețelele de socializare.

Pregătit să revină pe scenă

Chiar dacă a suferit o intervenție complicată la coloană, după cum a povestit chiar el, Vasile Șeicaru nu pierde timpul și a făcut toate demersurile necesare pentru a se pune pe picioare rapid. Astfel, merge la recuperare, are agenda de concerte plină și este gata să participe la toate evenimentele pe care le-a confirmat. „Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă”, a mai transmis el.

Vasile Șeicaru a debutat în formația Cristal ca solist vocal în 1970. Din 1978 devine membru al Cenaclului Flacăra, fiind recrutat de însuși Adrian Păunescu în timpul unei transmisiuni tv din Galați. Președintele României Ion Iliescu i-a conferit lui Vasile Șeicaru la 10 decembrie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B - "Muzică", „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?