România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 17 aug 2016 / 11:22
Vasile Pușcaș se alătură CNMR. Ce funcție va avea
Vasile Pușcaș, profesor universitar, diplomat, fost Negociator șef al aderării României la Uniunea Europeana, fost Ministru, șef al Departamentului pentru Afaceri Europene, în Guvernul României, în perioada decembrie 2008 – octombrie 2009, se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) în calitate de vicepreședinte al Coaliției pentru politica externă și relații internaționale, informează  aid-romania.org .

"Consider ca este o crestere a calitatii Coalitiei, domnul Puscas fiind un om cu o cariera impecabila in materie de politica externa. Iar personal, este o onoare sa fiu si sa lucrez alaturi de domnia sa", declară Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.

Recunoscut pentru discretia, perseverenta si tenacitatea cu care isi ducea la indeplinire misiunile guvernamentale si diplomatice, Vasile Puscas este diplomatul roman de numele caruia este legata si reacordarea Clauzei Natiunii celei mai Favorizate, negociind, la Washington DC, in perioada 1992-1994, reacordarea unui privilegiu comercial pentru Romania, intr-o perioada in care tara noastra era, din punct de vedere democratic, inca instabila.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro