Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Vasile Dâncu: E probabil să apară o criză similară cu cea a dezinfectanţilor

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Vicepremierul Vasile Dâncu a afirmat că sistemul medical din România nu se poate schimba 'peste noapte', el adăugând că apariţia unei noi crize similare cu cea a dezinfectanţilor diluaţi este 'probabilă'.

'E probabil. Asemenea crize pot să apară pentru că sistemul nostru medical are probleme în acest moment. (..) Marea problemă suplimentară pe care o poţi crea ca guvernant, de exemplu, e să nu recunoşti problemele şi dacă nu le recunoşti, nu o să le poţi nici trata', a declarat duminică Dâncu, la Digi 24, întrebat dacă este probabil sau improbabil să apară în acest moment o nouă criză de genul celei generate de dezinfectanţii diluaţi.

El a arătat că Guvernul 'face ceea ce se poate' şi încearcă să identifice lucrurile care nu funcţionează în sănătate, cu potenţial de a deveni crize. 'Românii trebuie să înţeleagă (...) că sistemul medical din România nu se poate schimba peste noapte. E o realitate asta. Mai trebuie să înţeleagă că nu există chiar o asemenea ameninţare, aşa cum apare câteodată', a adăugat vicepremierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel