Vasile Blaga: Victor Ponta este în stare să suspende și Codul Penal câteva ore
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit miercuri în termeni duri la adresa premierului Victor Ponta. Blaga a afirmat că Ponta este în stare să suspende şi Codul Penal câteva ore, pentru a-i salva pe Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre sau Adrian Duicu, aşa cum a suspendat legea aleşilor locali.

Liderul democrat-liberal a declarat Victor Ponta nu are ce căuta în fruntea României.

"Acum omul ăsta a suspendat pentru 45 de zile legea aleşilor locali. Omul ăsta va fi în stare să suspende pentru două ore şi Codul Penal, să-l scape pe Nicuşor de pe aici de la Constanţa şi pe Mazăre tot de pe aici de la Constanţa şi pe Duicu, care a fost în biroul său ca să-şi pună gealaţii şefi la Poliţia Naţională, şefi la parchete pe la Craiova. Astfel de om nu are ce căuta în fruntea României şi nu are ce căuta pentru că nenoroceşte această ţară", a spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, despre Klaus Iohannis și Vasile Blaga: Păcală și Tândală

Președintele PDL l-a acuzat pe primul-ministru că teleguvernează, că este copilot şi nu stă cu mâna pe volan, iar toată energia o consumă la claxon.

"Nu avem dreptul să lăsăm această ţară pe mâna acestui mincinos naţional care este Victor Ponta. Eu vă spun de vreo trei ani de zile, omul ăsta minte cum respiră, mai nou minte de două ori pe zi. Mai ţineţi minte acum câteva luni de zile dimineaţa ieşea victorios pe televiziuni, el teleguvernează, toată energia o bagă în claxon, el e copilot, nu ţine mâna pe volan şi vă spunea şi le spunea că a mărit cu 60 de lei pensiile la vreo 234 de mii de oameni. De fapt, acest om uitase să spună sau minţise că din cauza incompetenţei lui şi a ministrului Muncii greşiseră calcularea pensiilor la aceşti oameni", a adăugat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel