VASILE BLAGA, la interviurile DC News. Pune-i întrebări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
DCNEWS.RO continuă seria interviurilor live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale. Joi, 25 februarie, 2016, copreședintele PNL, VASILE BLAGA,  a răspuns invitației redacției DC News.

În ediția de joi, 25 februarie, 2016, începând cu orele 11,00, puteți urmări un interviu cu VASILE BLAGA, copreședintele PNL, despre ultimele evoluții, dar și despre scandalurile care macină scena politică din România cu câteva luni înainte de alegerile locale din 2016. 

Emisiunea în care va fi invitat VASILE BLAGA va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO.

VASILE BLAGA va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu. Aceștia îi vor adresa invitatului și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected].

ALEGERI LOCALE 2016: Vasile Blaga, prima declarație după schimbarea de la vârful PNL-ului

Vasile Blaga, copreședintele PNL, a vorbit pentru prima dată despre retragerea lui Cristian Bușoi din lupta pentru Primăria Capitalei, el fiind înlocuit de Ludovic Orban. 

Vasile Blaga confirmă scenariul DCNEWS: Bomba care dinamitează PSD - EXCLUSIV

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a confirmat, la DCNEWS LIVE, scenariul în urma căruia, în orice situație, PSD iese dezavantajat.

Vasile Blaga: "Vii și te urci pe cadavre și ajungi la guvernare"

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a explicat principiul pentru care PNL a refuzat să preia guvernare.

Dosarul EADS-MICROSOFT. Vasile Blaga: Se vehiculează niște sume astronomice

Sunt mai multe persoane urmărite penal care au declarat, pe surse, că în campania 2009, la alegerile prezidențiale au venit la PDL cu diverse obiecte neînregistrate și sume de bani.

Funcția lui Vasile Blaga în viitorul Guvern

Vasile Blaga, co-președinte PNL și fost ministru de Interne, nu este interesat să revină în fruntea vreunui minister în cazul în care liberalii vor câștiga alegerile parlamentare și vor fi în situația să formeze noul Guvern.

Vasile Blaga, scenariu-crunt pentru Traian Băsescu. De ce exclude o alianță cu PSD

Vasile Blaga, copreședintele PNL, exclude din start o posibilă alianță cu PSD sau una cu Mișcarea Populară, din considerente diferite. Joi, la interviul dcnews.ro, transmis live, Vasile Blaga a vorbit despre șansele PNL și chiar a spus că dacă obțin un scor de 20% pleacă acasă. Despre Mișcarea Populară nu crede însă că va lua nici 5% ca să intre în Parlament.

Vasile Blaga, prima reacție în cazul ANAF-Antena 3-exclusiv

Vasile Blaga, invitat la DC News Live, a vorbit despre cazul ANAF-Antena 3.

Vasile Blaga: Liviu Dragnea fluieră în biserică. Nu suntem în Teleorman

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a criticat atitudinea președintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la schimbarea prefecților, dar și cu privire la legea defăimării. Liberalul îi amintește social-democratului că nu e la CJ Teleforman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel