Vasile Blaga: Am sărit gardul! Legea, gândită de PSD
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Invitat în platoul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, moderată de Rareș Bogdan, copreședintele PNL, Vasile Blaga a ținut să precizeze că parlamentarii PSD s-au opus unei legi importante. 

Copreşedintele PNL a afirmat că legea pensiilor speciale pentru parlamentari "a fost gândită de PSD" special pentru "a-şi mulţumii parlamentarii lăsaţi la vatră".

"Niciun coleg de-al nostru nu a fost în sală la votarea acestei legi. Am încercat să nu le facem cvorum. Din păcate, nu am reuşit, pentru că PSD, ALDE, UNPR şi UDMR s-au mobilizat ca niciodată. În guvernul Ponta nu trecea nicio lege organică. Acum au venit toţi (...) Am sărit gardul! Această lege e absolut nelalocul ei! Această lege a fost gândită de PSD ca să-şi mulţumească parlamentarii lăsaţi la vatră", a explicat Vasile Blaga.

El a adăugat că "din nefericire, nu mai e nimic de făcut" şi şi-a exprimat regretul că pentru asta "plăteşte tot Parlamentul", nu doar cei care au votat adoptarea ei.

"Din nefericire, pacostea e pe tot Parlamentul. Populaţia nu mai face diferenţa. S-a ajuns... şi Parlamentul văd că vrea să mai şteargă din credibilitatea pe care oricum nu o mai are. Suntem jos de tot în ce priveste credibilitatea. Din nefericire, plăteşte tot Parlamentul, unde sunt şi destui oameni serioşi", a afirmat copreședintele PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel