Data publicării:

Vasile Avram, sub jurămînt » "Mereu le-am zis arbitrilor: Duceţi-vă acasă şi daţi-le banii înapoi"

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
vasile-avram
vasile-avram

Arestat sîmbătă pentru 24 de ore, reţinere prelungită ulterior cu 29 de zile, Vasile Avram a fost audiat astăzi la Secţia a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti în cadrul recursului făcut de avocaţii săi.

Întrebat de magistraţi cum se fac delegările arbitrilor la CCA, Vasile Avram a precizat: Delegările la Liga 1 le fac două persoane, care după încheierea fiecărei etape, în funcţie de forma, valoarea şi disponibilatea arbitrilor, alcătuiesc lista brigăzilor pentru cele 9 meciuri. Cel care face delegările vine la mine, pentru că eu supervizez lista, informează Gsp.

Magistrat: "Aveţi drept de veto să spuneţi că nu e bun un arbitru la Steaua-Dinamo?

Avram: "Normal, eram şeful CCA şi aveam drept de decizie. Puteam recomanda şefului de delegări să caute alt arbitru dacă eu constantam că nu îndeplineşte condiţiile să fie delegat. Îi spuneam că nu sînt de acord cu componenţa acelei brigăzi, fără să îi indic un alt arbitru. Trebuia să găsească el altul". Legat de delegări, Avram a spus şi că "M-am consultat în cazurile derby-urilor chiar şi cu preşedintele FRF Mircea Sandu".

Magistrat: "Ştiţi oameni din FRF care au luat mită?"

Avram: "Nu, am fost chemat domnul procuror Badea, am avut o discuţie de o oră cu dînsul, am dat o declaraţie, mi s-au pus vreo 5-6 întrebări, dacă am afaceri Mircea Sandu şi cu Dumitru Dragomir, dacă ştiu dacă au luat bani pentru licenţierea lui Poli, de la Marian Iancu, dacă ştiu despre declaraţia lui Sandu în presă că ar fi dat 1,5 milioane de euro pentru FRF şi 500.000 de euro pentru arbitri şi am zis că NU ştiu."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel