Vanghelie, la Antena 3, despre dosarul lui Maior: Va fi și mai periculos!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce spune Marian Vanghelie despre dosarul lui George Maior, după ce a afirmat că Florian Coldea îl şantajează pe Maior cu mai multe dosare. 

- Aţi spus, public, că Florian Coldea îl şantajează pe George Maior cu dosare şi că Florian Coldea, la audierea de la Secţia de investigare pentru infracţiunile din justiţie, va da detalii despre Maior şi Băsescu. Este acest dosar cel despre vorbeaţi că îl şantajează Coldea pe Maior?

"Coldea a încercat mereu să şantajeze şi a făcut-o cu brio. A şantajat premierii din această ţară, a încercat să îi şantajeze şi pe preşedinţii statului român şi cred că i-a şi reuşit. Ce mai conta domnul Maior? Părerea mea este că, în momentul în care a fost dus acolo, a fost dus că avea probleme cu fregatele. Era vorba despre un comision mare, de câteva milioane de euro. Domnul Maior a semnat acest contract. Se cunoaşte foarte bine. Instituţiile statului ştiu. Cei de la Armată pot da toate detaliile, că acele fregate nu valorează nici 25% din valoarea care s-a dat pe ele. Ăsta este un alt dosar. Părerea mea este că acesta va fi şi mai periculos", a spus Marian Vanghelie, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel