Urmărește emisiunea live
Vanghelie, după clasarea dosarelor de la DNA: „Litera A, fapta nu există, achitare totală!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Marian Vanghelie a făcut declarații după ce DNA i-a clasat două dosare.

S-au clasat două dosare penale care mi-au fost făcute din anul 2014. Aș face o mică paralelă ca să înțeleagă, aceste dosare au fost făcute înaintea celui în care am fost arestat. În acel moment, se căuta o formulă în care să fiu arestat. Unul dintre ele, poate-l știți, a fost mediatizat, cel cu generalul Iliescu. Aș vrea să vă vorbesc despre al doilea, fiindcă este mai important. În al doilea am fost amenințat că voi fi amenințat, că nu vreau să dau declarații”, a spus Vanghelie.

Acum 4 ani când am candidat, am fost chemat exact după ce mi-am depus candidatura, pe data de 5 mai, am fost chemat dacă vreau să dau declarații. Am spus că nu dau declarații, v-am dat dumneavoastră (n.r., jurnaliștilor) declarații jos, când am coborât de la DNA. Ce credeți, două persoane despre care nu știm cine sunt au spus că au aflat că am luat 2.500.000 euro șpagă într-un hotel. Eu i-am spus procurorului că dacă dânsa face dovada că am intrat în vreun hotel în perioada aia, în România, eu o să recunosc fapta. Drept dovadă, după 5 ani de zile de hărțuire, după tot felul de chemări la DNA și încercând tot felul de lucruri cu mine, ce credeți? Fapta nu există”, a continuat Vanghelie.

Vine al treilea procuror care spune că fapta nu există. Clasarea cauzei este cu litera A, fapta nu există, achitare totală. Nu a existat luare de mită, nu a existat nicio întâlnire, nimic din ceea ce au spus cele două personaje sinistre pe care nimeni nu le cunoaște”, a mai spus fostul primar din Sectorul 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel