Vanda Vlasov, acuzată de instigare la fals în acte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț, este acuzată de fals în acte. Ea a dat, miercuri dimineață, cu subsemnatul la DNA. 

Potrivit Antena 3, Vanda Vlasov este, în acest moment, la DNA. La sosire, avocatul său a spus că nu au primit citație. 

Procurorii DNA precizează că "Pop Daniela Domnica, asistent arbitral şef adjunct în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional, a primit de la Vlasov Vanda o cerere formulată de Vlasov Mihail prin care solicita eliberarea unei adeverinţe din care să reiasă că acesta din urmă nu a făcut parte din completele instanţei de arbitraj comercial. La insistenţele şi presiunile lui Vlasov Vanda, în aceiași zi și fără efectuarea unor verificări complete, Pop Daniela Domnica a eliberat, fără știința conducerii instituției, o adeverinţă pe care a semnat-o personal, conform celor solicitate de Vlasov Vanda". 

Tatăl Vandei Vlasov a fost suspendat din funcția de președinte al Camerei de Comerț, după ce a fost arestat preventiv într-un dosar de corupție, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel București.

Procurorii îl acuză pe Mihail Vlasov că ar fi cerut 1 milion de euro de la denunțătorul sau, pentru a-l ajuta să câștige un proces la Curtea de Arbitraj, acolo unde lucrează fiica sa. Anchetatorii i-au  făcut un flagrant, iar Mihail Vlasov a fost prins în timp ce accepta 200.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel