Data actualizării:
Data publicării:

Vama Urziceni (Satu Mare), blocată total de fermierii români

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @Presa SM
FOTO: captura video YouTube @Presa SM
Fermierii dn Satu Mare au blocat Vama Urziceni aflată la granița cu Ungaria. Intenționează să o blocheze și pe cea cu Ucraina.

Vama Urziceni, aflată la frontiera cu Ungaria, la numai 8 kilometri de orașul Carei, a fost blocată, miercuri, cu tractoarele de către fermierii români, în contextul protestelor transportatorilor și fermierilor care au cuprins întreaga țară.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 1F, în Vama Urziceni, judeţul Satu Mare, din cauza autovehiculelor transportatorilor care protestează”, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic, scrie Agerpres.

Potrivit presei locale, prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, a ajuns la Vama Urziceni, acolo unde punctul de trecere este blocat de la prânz.

Reprezentantul guvernului în teritoriu dorește să negocieze cu protestatarii pentru ca aceștia să nu perturbe traficul de la frontieră, care este deja și așa afectat de protestele din țară, dar și din străinătate.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, fermierii din zona municipiului Satu Mare discută pe grupurile de WhatsApp cu privire la blocarea Vămii Halmeu, de la granița cu Ucraina.

Însă această ideea este doar la nivel de intenție, majoritatea fermierilor nedorind să se ajungă la această formă de protest extremă.

Citește și: Acord cu fermierii. Coșea: Credeam că-i va trezi pe guvernanți. Țara asta nu e amorțită de frică. România este vie, este puternică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel