Vama Ruse, cozi de 8 kilometri. Ce s-a întâmplat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
CNAIR a anunțat situația îngorzitoare de la Vama Ruse.

Capacitatea de control redusă a autorităţilor bulgare a dus la crearea de cozi, care se întind pe aproximativ 8 kilometri, la punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, printr-un comunicat..

"La această oră sunt formate coloane ale vehiculelor de aproximativ 8 km şi au crescut timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Bulgaria din cauza capacităţii de control reduse a autorităţilor de frontieră bulgare. CNAIR asigură utilizatorii ca efectuează controlul specific la întreaga capacitate şi poate deschide puncte suplimentare de control pentru reluarea normală a traficului, astfel încât acesta să poată fi fluidizat rapid prin urgentarea operaţiunilor specifice din Agenţia de Control şi Încasare", se menţionează în comunicat.

Nu este pentru prim dată când se întâmplă astfel de incidente la punctul de frontieră Giurgiu Ruse. Aceeași problemă a avut loc și finalul lunii octombrie, tot din cauza autotităților bulgărești. 

Citește și Vama Giurgiu-Ruse, aglomeraţie. Cozi de 10 kilometri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel