Valiza NUCLEARĂ, accesoriul lui Putin la înmormântarea lui Vladimir Jirinovski (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Vladimir Putin a participat la înmormântarea lui Vladimir Jirinovski, fiind însoțit de infama valiză nucleară, purtată de un bodyguard. 

Vladimir Putin și-a dus astăzi ”valiza nucleară” la înmormântarea unui politician de extremă dreaptă într-o catedrală din Moscova, stârnind temeri legate de un potențial atac, scrie The Guardian. Liderul rus a fost însoțit de un bărbat într-un costum care transporta servieta capabilă să lanseze un atac nuclear de la distanță, în timpul ceremoniei pentru ultranaționalistul Vladimir Jirinovski.

De asemenea, cei îndoliați au fost nevoiți să facă coridor atunci când președintele și-a adus omagiul către Jirinovski, arătându-și astfel temerile cu privire la o tentativă de asasinat în Catedrala Hristos Mântuitorul.

Sala a fost golită pentru Putin

”Pentru Vladimir Putin, sala în care oamenii și-au luat rămas bun de la Jirinovski a fost complet golită de oameni – chiar și de rude”, a raportat canalul Telegram VCHK-OGPU.

În același timp, trupele sale din Ucraina au efectuat un recent atac sălbatic, ucigând 30 de civili și rănind alți 100 într-un atac cu o rachetă asupra unei gări. Atacul a avut loc în stația aglomerată din Kramatorsk, vineri, iar mai multe imagini grafice care arătau cadavre împrăștiate pe jos, afară, întinse printre bagaje abandonate și cărucioare pentru copii.

Citește articolul nostru pe acest subiect: ”PENTRU COPII” scrie pe una dintre rachetele ce au vizat gara din Kramatorsk- VIDEO Ultimul bilanț: 40 de morți. 10 sunt copii

A murit după ce a prezis data invaziei

Înmormântarea de astăzi la Moscova a avut loc pentru politicianul Vladimir Jirinovski, care a murit din cauza COVID-19, după ce a dezvăluit data exactă a invaziei ruse. Bărbatul de 75 de ani a murit la doar câteva săptămâni după ce a anunțat data invaziei, în ciuda faptului că s-a lăudat că a primit opt doze de vaccin anti-Covid din august 2020 și până la momentul decesului. 

Jirinovski a fost internat la spital ”grav bolnav” din cauza virusului pe 2 februarie, la șase săptămâni după ce a prezis aproape exact data la care Putin va invada în cele din urmă Ucraina.

Jirinovski a fondat Partidul Liberal Democrat al Rusiei, un nume care a dezmințit opiniile sale xenofobe, în 1991, când Uniunea Sovietică se destrămase, iar grupul a devenit primul partid de opoziție recunoscut oficial din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel