Urmărește emisiunea live
Vali Vijelie, gest uluitor la o nuntă. Fotograful evenimentului a spus tot: Frumos... O bătrânică l-a văzut în ușa și l-a întrebat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Vali Vijelie
Foto: Youtube Vali Vijelie
Vali Vijelie a făcut senzație la o nuntă.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. Recent, artistul a participat la o nuntă, acolo unde le-a cântat mirilor și invitaților prezenți la fericitul eveniment, iar gestul pe care l-a făcut a uimit pe toată lumea. 

Fotograful prezent la nuntă, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre cântăreț și despre gestul pe care l-a făcut la eveniment, după ce și-a terminat momentul artistic.

"Își terminase programul și se pregătea să plece împreună cu trupa. O bătrânică l-a văzut în ușa și l-a întrebat: Mamaie, nu ne cânți și o sârbă? A întors băieții din drum și a mai cântat o sârba. Frumos...", a scris fotograful Mihai Roman pe Facebook, alături de o fotografie cu Vali Vijelie de la eveniment. 

Victor Ciutacu, mesaj despre Vali Vijelie

Victor Ciutacu a povestit cum la un moment dat a ieșit cu Vali Vijelie pe terasă. Când Victor Ciutacu i-a zis: ”hai să bem un șpriț”, manelistul i-a zis: ”tu bei la muncă?”.

"Am fost la o nuntă, nimic nou. Vedeta, programului, Vali Vijelie, care a asigurat și toată logistica evenimentului, inclusiv partea de muzică de lift, DJ-ul și sculăraia aferentă. Știu, am un anturaj de maneliști, nu vă obosiți să-mi amintiți. Și mi-e tare drag de ei. Chiar au avut parte de o petrecere frumoasă, pe care o meritau din plin.

La prima pauză, ies cu Mana și cu el pe terasă, sporovăim și îl incit: "hai să bem un șpriț". Se uită la mine mirat, zâmbește și mă întreabă: "tu bei la muncă?" Știa răspunsul și a continuat: "nici eu".
Altfel, apropo de cât poți conta de regulă pe meseriașii de pe piața românească, notați aici. Programul lui, numai al lui, a durat de la 21 la 2. A venit la 20 și un pic, a cântat impecabil până la 2 fix, inclusiv în clipele când toți erau prăbușiți.

Nu a furat un minut din treabă. A prestat impecabil (din gât, vorba Mariei Cârneci, nu de pe disc), a terminat, a mulțumit, a urat de bine și a plecat; rigoare și precizie de ceas elvețian, fără nici o exagerare...", a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel