Vali Vijelie, bolid de un sfert de MILION de euro: Dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție. Nu mă schimbă cu nimic mașina
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Vali Vijelie
Foto: Youtube Vali Vijelie
Vali Vijelie a reacționat după ce și-a cumpărat un bolid de lux.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai căutaţi interpreţi de muzică de petrecere, aşa că şi onorariile sunt pe măsură. Cum nu se uită la bani când vine vorba despre pasiunile sale și face tot ce-i poftește inima, artistul s-a decis să-și cumpere un bolid de un sfert de milion de euro.

Cântărețul a fost surprins în trafic la volanul maşinii de 250.000 de euro, un model nou de Bentley, la fel ca cel al lui Gigi Becali.

În urmă cu un an, Vali Vijelie s-a afișat cu o altă bijuterie pe patru roţi, pe atunci, un bolid de lux, estimat la valoarea de 80.000 de euro, marca Range Rover. Acesta a mai condus şi modele de la Audi, la Mercedes, deci se pare că artistul nu a avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19, la fel ca alți artiști.

Vali Vijelie, despre mașina sa

Vali Vijelie susține că nu se pune în niciun caz problema de a se afla în vreo competiție de imagine cu cineva anume.

"Am citit și eu știrea aceea la care faceți referire și vreau să vă spun scurt că nici nu se pune problema de așa ceva.

Eu nu-mi cumpăr lucruri de dragul altora, ca să semăn cu alții sau să concurez cu alții! Nu mă interesează ce are unul sau altul. Eu am decis de unul singur să-mi cumpăr acea mașină și asta e tot ce comentez pe acest subiect!

De mașina aceea nu mă leagă decât dorința de a conduce. Mi-a plăcut, aproape din primul moment, și am decis că e cazul să mi-o cumpăr. Nu mă schimbă cu nimic mașina aceea. Mie, dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție. Dacă mă decid să-l iau, îl cumpăr. Și încă foarte repede!", a spus Vali Vijelie pentru playtech.ro

Vali Vijelie, lecție pentru fiica lui. Ce i-a interzis complet să facă, după e i-a făcut cadou o mașină

 

Într-un interviu de acum ceva timp, Vali Vijelie a dezvăluit că i-a interzis fiicei sale să parcheze mașina lângă școală.

"Am zis că o fată am și trebuie să îi fac slăbiciunea. I-am spus: Pentru că un profesor muncește o viață întreagă și nu poate să își permită să își cumpere așa ceva. Niciodată nu trebuie să fii mândră de ce ai. E a ta că e cadou de ziua ta, dar trebuie să înțelegi cum trebuie să te porți.

Da, i-am spus să nu parcheze la școală, să parcheze mai departe, să meargă pe jos, să nu deranjeze.

Iar fata a făcut exact ce i-am spus eu. A înțeles și nu iese din cuvântul meu", a spus Vali Vijelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel