Valerian Vreme s-a înscris în Mişcarea Populară
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 Deputatul Valerian Vreme, fost ministru al Comunicaţiilor,  devenit  independent din cursullunii mai, a decis să se înscrie  în Partidul Mişcarea Populară.

Valerian Vreme, care a activat şi ca preşedinte interimar al PDL Bacău, activează din 14 mai ca deputat independent, după ce a demisionat din partid pe motiv că este nemulţmit de spiritul revanşard instituit de actuala conducere a PDL" şi de "ruperea, într-un mod incorect, a parteneriatului cu Traian Băsescu, corelată cu poziţia noului preşedinte al PDL, Vasile Blaga, faţă de Traian Băsescu".

Valerian Vreme a intrat în viaţa politică în 1998, înscriindu-se în Partidul Naţional Liberal, organizaţia Oneşti, iar din 2001 şi până în 2007 a ocupat funcţia de preşedinte al PNL Oneşti. În intervalul 2003 - 2005, a fost vicepreşedintele Comisiei de cercetare-dezvoltare şi IT a PNL. În ianuarie 2007, a fost ales vicepreşedintele PDL Bacău, funcţie ocupată până în luna decembrie a aceluiaşi an, când a devenit vicepreşedintele PDL Oneşti şi membru în Biroul Judeţean al PDL Bacău.

 Între 2004 - 2008, a fost consilier judeţean la Bacău, iar din iunie 2008 a devenit consilier local la Oneşti.

 La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008, Valerian Vreme a fost ales deputat de Bacău, pe listele Partidului Democrat Liberal.

 În actuala legislatură, a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.4 Bacău, colegiul uninominal nr.6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel