Valentina Pelinel a născut. Cum se va numi băiețelul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Valentina Pelinel a născut un băieţel perfect sănătos, după ce a stat în travaliu câteva ore. Aflat după gratii, Cristi Borcea  i-a trimis un buchet de flori la spital.

Valentina Pelinel a decis singură numele băiețelului şi, deşi acesta este Cristian, nu are legătură cu Cristian Borcea, cel despre care se vehiculează că ar fi tatăl. Povestea din spatele numelui este una tulburătoare şi tristă, dar Valentina a vrut să o ţină cât mai ascunsă, din respect pentru memoria persoanei al cărei nume îl va purta fiul său, scrie Cancan.

[citeste si]

"S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. - ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile şi a murit. Şi eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoţii şi cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat", declara Valentina Pelinel în urmă cu câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel