Valentin Rupiță, de nerecunoscut după ce a slăbit 25 de kilograme în 6 luni: ”Am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme”. DIETA COMPLETĂ
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Valentin Rupiță, captură video PRO TV
Valentin Rupiță, captură video PRO TV
Valentin Rupiță, actorul care a devenit cunoscut în emisiunea ”Chestiunea zilei”, a ajuns de nerecunoscut după ce a reușit să slăbească 25 de kilograme. 

Valentin Rupiță, actorul care a căpătat faimă alături de Florin Călinescu, în emisiunea ”Chestiunea zilei”, și-a transformat complet silueta.

În urmă cu 25 de ani, actorul ajunsese să cântărească 153 de kilograme. A ținut un regim strict, presat de medicii care îi avertizau că va avea nevoie de o operație la coloană. A reușit să scape de 38 de kilograme, dar și de operația la coloană. 

”În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme” a declarat Valentin Rupiță în emisiunea ”La Măruță”, de la PRO TV.

Acum, actorul a reușit performanța de a mai scăpa de 25 de kilograme. În vârstă de 53 de ani, Valentin Rupiță a ajuns în punctul de a fi nevoit să facă schimbări radicale în viața sa. Acesta a mers la nutriționist, „de frică”, spune el, pentru că își dorea să rămână sănătos pentru nepoțica sa, în vârstă de 5 ani. 

”Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care, pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei”, a mai spus Valentin Rupiță în emisiunea lui Măruță. 

Dieta prin care a slăbit 25 de kilograme

Actorul a dezvăluit ce a mâncat în cele șase lui de dietă. Acesta este diabetic, astfel că a fost nevoit să găsească o variantă sănătoasă pentru nevoia de dulce. A exclus pâinea aproape complet și a ales pentru fiecare masă un preparat din lista pe care i-a dat-o medicul:

Mic dejun

2 portocale roșii, o banană, un măr sau o pară, 100 de grame telemea, sau 70 de grame fulgi de ovăz,  o lingură de stafide, ca să mai taie nevoia de dulce, că sunt diabetic, o lingură semințe chia, 300 ml de lapte sau omletă. 

Prânz

6 sarmale sau 200 grame de varză tocată. 200 de grame de ficăței fierți sau 200 de grame de cotlet de porc. 

Gustare:

15 migdale sau iaurt chefir.

Cina

150 de grame de Hering în sos tomat. 

Dieta l-a scăpat și de montarea unui nou stent

Actorul spune că face eforturi mari pentru a se menține sănătos. Mai mult, s-a apucat serios și de mișcare, a renunțat să folosească liftul și s-a lăsat și de fuma. De asemenea, noua siluetă l-a ajutat să scape de montarea unui nou stent. Acesta are deja montate patru stenturi la inimă. 

”Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. Am deja patru şi trebuia să mi-l pună pe al cincilea”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 


Lansează o nouă televiziune

Valentin Rupiță a anunțat că urmează să lanseze o nouă televiziune. 

”La sfârşitul acestei luni, mi se va împlini visul meu de o viaţă, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi PRP TV. De 17 ani aştept acest moment”, a anunțat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel