Valentin Guia îi cere demisia lui Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății, blamat pentru înmormântările din timpul pandemiei
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 08 apr, 15:44
Facebook - Valentin Guia
Teologul Valentin Guia îi cere public ministrului Sănătății demisia, pentru modul în care decedații de coronavirus au fost înmormântați în timpul pandemiei. 

Teologul Valentin Guia susține că actualul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să plece din funcție. Acesta se arată nemulțumit de alterarea ritualului de înmormântare pentru persoanele care au decedat în urma infecției cu coronavirus. 

„Urlu și strig și spun în continuare că asistăm la o bătaie de joc la adresa identității noastre naționale și a sufletului nostru creștinesc. Domnule Voiculescu, eu am urlat un an de zile și toate lucrurile astea, numele tuturor celor care au trecut prin aceste lucruri vi le-am spus. Domnule Voiculescu, colegii dumneavoastră ne-au făcut proști, analfabeți funcționali și medievali. Eu v-am spus niște lucruri elementare ale sufletului nostru.

Vă cer public demisia în numele a acelor 25.000 de familii îngropate ca ultimii câini. Nu se poate să ajungem în halul în care... în momentul ăsta ați întors cuțitul în inima copiilor care și-au îngropat părinții care le-au dat viață. Că au muncit o viață pe acest pământ, nu se poate bătaia de joc și mizeria în care am ajuns. Suntem ca ultimii câini! Să vă fie rușine”, a spus teologul Valentin Guia într-o intervenție la România TV.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro