Valea, Talent! Dublul limbaj al generației care ”stă” pe Discovery
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ne plângem că la televizor ni se dau doar mizerii și noroc că avem, desigur, Discovery, pentru a ne mai curăța creierul, dar când prindem Youtube-ul, unde avem libertate de a alege la ce să ne uităm, ne dăm în petec.

Nu avem cum să nu vă vorbim despre melodia pe care Alex Velea i-o dedică lui Abi Talent care se află nr. 1 în trending pe YouTube alături de manele precum ”DĂ-ȚI MASCA JOS”, ”SISTEMUL LAMBORGHINI 2020”, ”Na belea [oficial videoclip] 2020”. Astea sunt cele mai ascultate piese ale anului și numărul vizualizărilor tot crește, dar nimic nu depășește răspunsul video al lui Alex Velea pentru Abi Talent.

După ce s-a filmat și a pozat într-un om înțelept, Alex Velea, în vârstă de 35 ani, s-a luat la trântă cu puștiul de 19 ani. I-a ținut o lecție de morală, apoi a scos o piesă în care l-a umilit. ”Ești malefic, ești diabolic!”, a zis Alex Velea despre Abi Talent.

Cât despre versurile piesei lui Alex Velea redăm câteva:

”Labi, regele cui
C*aie, ai grijă ce spui
Nu știi cu cine te pui
Români și țigani, ai aflat, am destui

Gata să calce pe vierme
Că sita e fină... se cerne
Săracul nu cântă, geme
Se agită, țipă, screme”

Până la urmă, ce fac Alex Velea și Abi Talent e fix treaba lor, mult mai interesant este că subiectul scandalului dintre ei este nr. 1 în trending pe YouTube.  

Când au libertatea de a alege, tinerii, de fapt, puștii, preferă doar manele și scandaluri de tip Valea, Talent! și nu vreun documentar istoric, asta în timp ce se plâng că televiziunile livrează doar mizerii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Cine este Lino Golden, "frate" cu Abi Talent. Rupe tot: Cine n-ar vrea să fie ca el? - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel