Vâlcu, semne de întrebare după ce a apărut poza de la arestarea lui Cîțu din SUA: E o poză de diplomă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu
Jurnalistul Val Vâlcu ridică semne de întrebare după ce a apărut în spațiul public poza lui Florin Cîțu din SUA, de la arestare. 

”E o poză de diplomă sau din acte, de la permis de conducere, pentru că pozele de la luarea în custodie, nu mai vorbim de la arest, sunt poze tip. Pe perete este un grafic care măsoară înălțimea. Are alt format poza cu ”plăcuța”. În acest sens, poza apărută în spațiul public ridică suspiciuni. Această poză e tip buletin sau act de studiu, nu poza din SUA, de la arestare, cu elemente pentru identificare, măsurarea înălțimii. Este o imagine care e cert că nu e făcută în custodia poliției, în poza de ”arestat” a lui Cîțu. Pe de altă parte, poza îl avantajează: e un tânăr simpatic, cu ochelari, arată chiar bine.” a opinat Val Vâlcu. 

Jurnalistul a mai spus că, odată închisă competiția în PNL, e clar că Florin Cîțu se detașează în câștigător al competiției interne, Ludovic Orban fiind lăsat în ofsaid. El a punctat, în acest sens, că poza nu-i strică imaginea, ci, așa cum s-a mai spus, ”îi mai umanizează imaginea”.”Sunt șanse ca poliția să fi dat poza lui de pașaport, al cărei singur efect e că vedem cum arăta Florin Cîțu în tinerețe” a mai punctat Val Vâlcu. 

Pe de altă parte, imaginea pare a fi cea din baza de date, nu cea de la arestare. 

Vezi și: Fotografia de la arestarea lui Florin Cîțu în SUA - FOTO în articol

Imaginea, pe care o puteți vedea dând click pe link-ul de mai sus, ar fi fost făcută când a fost arestat, pentru 48 de ore, Florin Cîțu în SUA, în 2001. El a condus sub influența băuturilor alcoolice și a primit două zile de arest și o amendă de 1.000 de dolari, când era student la Iowa.

Rareș Bogdan, după ce a apărut scandalul în spațiul public, a spus, despre Florin Cîțu, că un astfel de moment îl mai umanizează pe premier: ”Aș spune că în sfârșit a devenit om” considera Rareș Bogdan. El a adăugat, în acel context, că ”Florin Cîțu nu e ales de noi să fie starețul mănăstirii Plumbuita, nici al mănăstirii Rohia, nu e nici vreun sfânt, nu-l alegem nici pentru poziția de patriarh. E un om ca toți oamenii, cu greșeli. Câți români nu au făcut greșeli?”.

Cât despre consumul de droguri, premierul Florin Cîțu nu dă un răspuns, considerând întrebarea tâmpită

Joi seară, Florin Cîțu a dat asigurări că nu este arogant, așa cum a fost apreciat în spațiul public, ci este sincer. 

Vezi și: EXCLUSIV  Congres PNL, sondaj dur pentru Cîțu! Încă mai e timp: Al treilea candidat, peste 70% susținere la șefia PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel