Vâlcu, gluma zilei despre ”demisia lui Nicușor Dan”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicușor Dan
Nicușor Dan
Val Vâlcu a făcut o glumă după ce Laura Vicol, deputat, a spus despre primarul general Nicușor Dan că și-ar fi scris demisia de cinci ori.

Deputatul PSD Laura Vicol susține că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, și-ar fi scris demisia de cinci ori, însă cineva i-ar fi rupt hârtiile, împiedicându-l astfel să demisioneze.  

Val Vâlcu, prezent vineri în platoul Antena 3, unde au fost prezentate declarațiile deputatului Laura Vicol, a spus că demisia lui Nicușor Dan nu a fost ruptă de nimeni, de fapt a fost... mâncată de șobolani. 

Ce declarase Laura Vicol la DCNewsTV:

„Am auzit că și-a scris demisia de vreo cinci ori. Am și eu prieteni în Primărie, care mi-au povestit. O rupe cineva. Omul și-a asumat, nu face față, lasă-l să plece. Tot respectul pentru domnul Nicușor Dan pentru această atitudine, pe cuvântul meu, și nu vorbesc sarcastic. Bravo lui! Și-a asumat că nu poate să o facă, de patru ori sau de cinci ori și-a scris demisia pe hârtii, i s-a rupt hârtia, spre deosebire de altă zburătoare care nu înțelege că locul ei nu este acolo. Sunt diferențe extrem de mari între oamenii care nu pot, dar unii își asumă, alții nu", a spus, joi, Laura Vicol într-un interviu acordat DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel