Vâlcu, glumă tare despre sosiile lui Putin
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Val Vâlcu a spus o glumă tare legată de președintele rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin, în vârstă de 59 de ani, s-a afişat cu regularitate, în ultimii ani, în mass-media rusă, apărând la comanda mai multor aparate, precum un avion de bombardament şi o maşină de Formula 1, întreţinând astfel imaginea unui bărbat puternic şi sportiv. Recent, a fost văzut de un fotoreporter al AFP şchiopătând în timp ce mergea la o întâlnire bilaterală, momentan existând numeroase zvonuri legate de starea sa de sănătate.

Constantin Ciorobea, contraamiral în rezervă, a spus, joi după-amiază, în studioul Antena 3: „Pentru ambele tabere, toate anunțurile privind presupusa boală a președintelui Putin au fost niște subiecte utile pentru a atrage de timp.”

„Am altă ipoteză”, a intervenit jurnalistul Val Vâlcu. „Ba că își târăște un picior, că își zgâlțâie o mână... S-ar putea ca fiecare sosie să aibă alt beteșug”, a spus Val Vâlcu, stârnind hohote de râs în platou.

Putin le-a recomandat ruşilor să bea ceai de salvie în loc de Coca-Cola


Rămaşi fără Coca-Cola, ruşii au fost îndemnaţi de Vladimir Putin să înlocuiască băutura carbogazoasă cu ceai de salcie, după ce compania americană s-a retras din ţară. Președintele rus a abordat subiectul la forumul „Idei puternice pentru un nou viitor”, desfăşurat la Moscova, unde a promis că îi va da indicaţii ministrului Agriculturii cu privire la dezvoltarea producţiei de ceai de salcie.

Din coaja de salcie, a fost extrasă aspirina, a amintit Val Vâlcu.

Coaja de salcie, culeasă primăvara, înainte să-i dea frunzele, este extrem de bogată în salicilați, fiind inițial materia primă pentru aspirină. Ulterior, acidul salicilic a fost sintetizat pe cale chimică, fiind utilizat pe scară largă în industria medicamentelor antiinflamatoare.

„Efectele terapeutice au fost văzute de oamenii care consumau ceaiul când aveau febră, răceli”, a mai spus Val Vâlcu.

Citește și...

Vladimir Putin, nervos, în timp ce Erdogan l-a lăsat să-l aștepte

Recep Tayyip Erdogan l-a lăsat să aștepte pe Vladimir Putin. Amintim că Vladimir Putin a fost, marți, în Iran, vizita fiind prima călătorie a liderului de la Kremlin în afara fostei Uniuni Sovietice de la invazia Ucrainei de către Moscova. La Teheran președintele rus s-a întâlnit și cu omogul său turc Recep Tayyip Erdogan, pentru a discuta despre exportul de cereale din Ucraina.

Au apărut mai multe imagini din cadrul acestei vizite, viralizate pe rețelele de socializare, însă, pe lângă filmarea de pe aeroport în care Putin este văzut șchiopătând, alimentând astfel zvonurile legate de sănătatea sa, a mai apărut o filmare cel puțin la fel de interesantă. Imagini cu Vladimir Putin nerăbdător şi descumpănit în timp ce este lăsat să aştepte câteva zeci de secunde de către omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au devenit populare în mediul online.

„Acele 50 de secunde în care Erdogan l-a făcut pe Putin să aştepte, părând descumpănit în faţa camerelor de filmat, spun mult despre cât de multe s-au schimbat după Ucraina”, a glumit Joyce Karam, senior corespondent al National News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel