Vâlcea. Crimă oribilă. Tânăra ucisă depusese plângere
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament
Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament
Tânăra care a fost ucisă cu sălbăticie într-o pădure de lână Râmnicu Vâlcea sesizase poliția că a fost agresată, chiar înainte de  fi omorâtă.

Tânăra de 19 ani care a fost ucisă şi îngropată în pădurea Goranu, din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea, a sesizat Poliţia, în seara zilei de 21 martie, că a fost agresată de partenerul ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Sandra Dăscălete, citată de Agerpres. 

[citeste si]

Nu a fost dată dispărută

Poliţiştii au început verificări în ziua următoare, dar nici tânăra, nici presupusul agresor nu au fost găsiţi. 
"La data de 21 martie, noaptea, fata a depus plângere scrisă, că ar fi fost agresată de persoana bănuită. Plângerea a fost înregistrată şi au fost demarate verificări. Poliţiştii i-au căutat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiţi. Nu s-a reclamat dispariţia fetei", a spus Dăscălete.

Îngropată în pădure

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi murit în noaptea în care a depus plângere la Poliţie, respectiv, pe 21 martie. Cu o seară, înainte ea a fost agresată de bărbat şi s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri, dar nu a necesitat internare. 
Agresorul și victima au mers în pădure, unde bărbatul a lovit-o pe victimă cu pumnii, apoi, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-i decesul. 
Corpul tinerei a fost găsit miercuri dimineaţa, în pădure, în zona Goranu, iar fostul ei iubit, un bărbat de acceaşi vârstă, a fost reţinut pentru 24 de ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel