Val Vâlcu, scenariu exploziv despre SFÂRȘITUL lui Putin: Ăștia l-au INVENTAT, ăștia îl vor da JOS
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Val Vâlcu, scenariu exploziv despre SFÂRȘITUL lui Putin: Ăștia l-au INVENTAT, ăștia îl vor da JOS / Foto: Pixabay, de (Joenomias) Menno de Jong
Val Vâlcu, scenariu exploziv despre SFÂRȘITUL lui Putin: Ăștia l-au INVENTAT, ăștia îl vor da JOS / Foto: Pixabay, de (Joenomias) Menno de Jong
Val Vâlcu lansează un scenariu exploziv despre sfârșitul puterii lui Vladimir Putin în Rusia.

Jurnalistul Val Vâlcu a venit cu un scenariu exploziv despre cine sunt cei care ar putea să îl oprească pe Vladimir Putin.

"Când au început să apară informații despre comasarea trupelor ruse la graniță, lumea se gândea că este un joc, că e un șantaj, dar eu recunosc cinstit și îmi pare rău că nu am spus-o mai apăsat. Mă gândeam că e ultima șansă a Rusiei de a mai conta pentru că, pe măsură ce Green Deal-ul face inutilă și conducta aia 2, și conducta 1, și petrolul, că și petrol mai vine din Rusia, devine tot mai nerelevantă, tot mai nesemnificativă. (...) Au un prăpădit de port-avion, marina britanică îl anihilează din două mișcări, fără discuție. În rest, deci nu poate să-și proiecteze forța la nivel internațional, mai fac rele pe aici prin zonă. I-ai luat și arma energetică prin inovații și zic: "Domnule, parcă, parcă, având în vedere că rămâne fără cărbuni, ar fi gândit să atace mai repede". Dar nu îmi venea să cred. Am avut atâția ani fără război, nu prea îmi venea să cred că cineva o ia razna și că amenință iată și cu armamentul nuclear, pe care îl aduce în discuție. Nu mi-a venit să cred.

Putin, dat jos de cei care l-au inventat

Acum mă gândesc că structura asta cleptocratico-represivă, adică aparatul de represiune care este KGB, FSB, și cel de extracție, care sunt oligarhii și FSB-ul, plus militarii și generalii ăia, familia e la studii în Elveția, fratele general are 5 firme, cumnatul dirijează comerțul din vreo regiune siberiană.... Ei, ăștia l-au inventat, ăștia îl vor da jos pentru că deja îi încurcă. Spre deosebire de Ceaușescu, Putin a împărțit beneficiile puterii. Ceaușescu îl ținea pe primul secretar dârdâind de frică într-un apartament de bloc, îi dădea o mașină și gata. Domnule, ăștia au vile la Saint-Tropez, iahturi. În momentul în care oamenii respectivi, domnule, rămân fără shopping la Milano, cum spunea Borell, se taie zborurile, le-au înghețat activele, nu mai pot să facă nunta pe iahtul nu știu cărui miliardar... Nu îi arde un pic și pe ei?", a spus jurnalistul Val Vâlcu la DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel