Data publicării:

Val Vâlcu, replică după întrebarea pusă de Mihai Gâdea: Cred că, în PNL, lectura obligatorie ar trebui să fie Sticliț

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Jurnalistul Val Vâlcu are o replică după întrebarea pe care Mihai Gâdea i-a adresat-o, joi seară, europarlamentarului liberal Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a avut, joi seară, o intervenție telefonică în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3. La un moment dat, discuția a ajuns și la Dan Vîlceanu, noul ministru de Finanțe. 

„Poate, când mai vin politicieni în emisiune, îi întrebați câți dintre ei au citit câteva dintre cărțile fundamentale”, a spus Rareș Bogdan, enumerând ulterior câțiva autori. Mihai Gâdea i-a zis: „Este foarte frumoasă înșiruirea dumneavoastră, dar eu vă întreb, de exemplu: domnul Vîlceanu a citit vreo carte de economie? Ca să o luăm cu lecturile obligatorii...”

„Poate a citit Stiglitz (n.r. Joseph E. Stiglitz)”, a spus Rareș Bogdan. 

„Poate”, a zis Mihai Gâdea, amintind ulterior de gafa de joi făcută de Dan Vîlceanu cu privire la inflație. Mai exact, Dan Vîlceanu a declarat că inflaţia nu este la nivel record şi nici nu este de 5%, contrazicând datele oficiale ale BNR. „Haideți să avem un pic de răbdare”, a spus Rareș Bogdan. „Nu mai avem răbdare, să știți”, a replicat Mihai Gâdea. „O să vedeți că va fi un ministru de Finanțe bun, e un om care va face lucruri bune”, a mai zis europarlamentarul liberal. 

Val Vâlcu, replică 

După ce a auzit întrebarea adresată de Mihai Gâdea, Val Vâlcu a avut următoarea replică: „Cred că, în PNL, după ce se observă în spațiul public în ultima perioadă, lectura obligatorie este... sticliț...”

VEZI ȘI: A fost sau n-a fost. MAREA PROBLEMĂ a lui Cîțu cu episodul ”băut” în ședința de guvern

 

Chiar joi, premierul Florin Cîțu a spus că nu a consumat niciodată băuturi alcoolice la vreo ședință de Guvern, refuzând să spună dacă Ludovic Orban a făcut acest lucru în perioada în care era premier.

„Când erați ministru al Finanțelor, ați participat vreodată la o ședință de Guvern cu Ludovic Orban premier în care acesta să fi consumat băuturi alcoolice?”, a fost întrebat Florin Cîțu la o conferință de presă la Ministerul Finanțelor. „Eu doar vă spun că nu am băut niciodată la nicio ședință de Guvern”, a răspuns Florin Cîțu.

„Dar premierul (n.r. cu referire la Ludovic Orban)?”, a fost întrebat Florin Cîțu. „Eu pot să vorbesc doar pentru mine”, a răspuns acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel