Data actualizării:
Data publicării:

Val Vâlcu: Odiosul și Sinistra aruncă în aer CC-ul. Șansa de salvare a lui Voiculescu

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu atrage atenția că prăbușirea lui Vlad Voiculescu zdruncină puternic oamenii de la vârf, care ținteau funcții-cheie. 

”Pe lângă postul lor, de Odios și Sinistră (Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan), aruncă în aer și CC-ul, Comitetul Central, adică pe Cioloș-Cîțu. Cioloș s-a ras de la candidatura la președinție peste patru ani, adică pornește cu stângul, nu știm ce va face. Cioloș are nevoie de Spitalul Foișor pentru că și-a dat cu stângul în dreptul. Cu această ștampilă ”omul lui Cioloș a scos bătrânii pe targă”, poate să-și ia adio de la președinție de pe acum. De cealaltă parte, prestația lamentabilă a lui Cîțu în acel moment critic, peste capul lui Voiculescu sau al USR-ului sau al lui Cioloș, îl scoate din joc în Congresul PNL. Deci prăbușirea lui Voiculescu a distrus și CC-ul, de aici mi-e teamă că se vor încrâncena să-l țină la Putere, tocmai pentru a nu recunoaște situația de fapt. Aici ar putea fi o șansă de salvare a lui Voiculescu, printr-o campanie de tipul ”nu-i adevărat” în care-i va obliga pe toți să nege evidența.” este opinia lui Val Vâlcu. 

Citește și: Cum se joacă meciul în coaliție. Vâlcu, după ”dezastrul” Voiculescu: Am văzut și ageamismul și amatorismul consilierilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel