Val Vâlcu îl provoacă pe Dacian Cioloş să spună ce conţine vaccinul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Dacian Ciolos
Facebook Dacian Ciolos
Jurnalistul Val Vâlcu a răspuns provocării lansată de dr. Adriana Pistol în legătură cu vaccinarea şi l-a provocat, la rândul său, pe Dacian Cioloş, co-preşedinte USR-PLUS, să spună ce înseamnă vaccinarea. 

VEZI Dr. Adriana Pistol a răspuns provocării lui Andrei Baciu și i-a nominalizat pe Furtunescu, Arafat și Vâlcu

"M-a provocat doamna doctor Adriana Pistol să spun ce conţine vaccinul anti COVID-19. E ca şi cum aş spune ce conţine o poliţă CASCO. Este asigurarea că în caz de accident, vei avea protecţie. Dacă mergi la risc, e posibil să nu te întâlneşti niciodată cu un astfel de ghinion. Dar tot aşa de probabil este ca atunci când ai daună totală să regreţi faptul că nu te-ai asigurat înainte. Ăsta e vaccinul. Îl provoc pe Dacian Cioloş, dată fiind responsabilitatea pe care o are în funcţia de preşedinte RENEW Europe, să spună şi dânsul ce reprezintă vaccinul", a spus Val Vâlcu, după ce a fost provocat de medicul Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

În 2016, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii la acea dată, spunea, conform unor surse, în cadrul unor discuţii informale că Dacian Cioloş s-a opus Legii Vaccinării, cerând Guvernului să nu se grăbească. 

Patru ani mai târziu, în 2020, la dezbaterea de la Digi 24, la care au participat candidații la alegerile parlamentare, Dacian Cioloș a fost întrebat dacă se vaccinează împotriva Covid-19. 

”Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți legat de vaccinurile apărute, de efecte adverse, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației”, a zis Dacian Cioloș. 

În acel context, Victor Ponta i-a recomandat lui Dacian Cioloș să-l întrebe pe Gregorian Bivolaru dacă este de acord cu vaccinarea. Prin februarie, când a fost întrebat dacă s-a vaccinat, și atunci a inventat o scuză și a spus că... nu i-a venit rândul. Dar îi venise.

VEZI Cioloș nu iubește vaccinarea, lucru care s-a întors împotriva lui / video

Valerie Cioloş, revoltată după ce a fost băgat în carantină pentru că nu era vaccinată 

„Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

*Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

*Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scria Valerie Cioloș pe 19 mai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel