Val Vâlcu are un singur cuvânt care spune totul despre PROTESTUL făcut de HoReCa
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Angajaţii din sectorul HoReCA au protestat miercuri, între orele 17:00 şi 18:00, la locul de muncă faţă de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei în domeniul Hoteluri, Restaurante şi Cafenele.

Încă de când am ieșit din starea de urgență, se tot cere redeschiderea restaurantelor, patronii declarând că vor respecta toate măsurile impuse pentru a ne proteja de Covid-19. Jurnalistul Val Valcu are un singur cuvânt care spune totul după protestul HoReCa: ”Novum”.

În urmă cu vreo două-trei luni, toți patronii se jurau ca vor respecta toate regulile impuse de autorități în pandemie. Apoi am văzut ce s-a întâmplat la hotelul Novum: s-au înghestuit o mulțime de vedete, printre care și Andreea Esca. Așadar, sectorul HoReCa va ține cont de reguli așa cum a ținut cont și data trecută... adică mai mult de o grămadă. În plus, în afară de scandalul cu petrecerea de la hotelul unde a fost Andreea Esca, am văzut și aglomerația de pe litoralul românesc la terase.

Protestul făcut de HoReCa ar trebui îndreptat împotriva celor... din HoReCa, contra patronilor care nu s-au ținut de promisiuni în ceea ce privește respectarea măsurilor impuse de situația generată de Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel