Val de violențe în Alba. Persoane reținute după bătăi în stradă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Informațiile din Alba vin să arate un val crescut de violență.

IPJ Alba a anunțat că în 14 martie 2021, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă trei bărbați, de 35, 36 și 37 de ani, toți din municipiul Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 13/14 martie 2021, ar fi provocat un scandal, în timp ce aflau pe o stradă din municipiu. Pe numele lor, s-a propus, astăzi, arestarea preventivă, arată alba24.ro.

Și pe străzile din Alba Iulia au fost bătăi, conform sursei citate. Potrivit IPJ Alba, la data de 13 martie 2021, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 46 și 58 de ani, din Cugir respectiv Jidvei, județul Alba, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Violențe au fost și-n Sebeș, acolo unde un bărbat care și-ar fi amenințat cu moartea sora și ar fi distrus autoturismul nepotului său. Pe numele său polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 14 martie, în jurul orei 10.30, ar fi spart, cu un topor, parbrizul și caroseria unui autoturism, care aparține nepotului său, un bărbat de 44 de ani, din comuna Șugag și și-ar fi amenințat cu moartea sora, o femeie de 71 de ani, din Șugag, arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel