Data actualizării:
Data publicării:

Val de glume pe internet, după ce un proprietar a anunțat că își închiriază apartamentul. "Sunt pacientă la Socola, hai că vin"! - Foto

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp

Anunțul de închiriere a unui bărbat din Iași a stârnit controverse pe internet.

Prețurile chiriilor au explodat în ultima vreme, iar proprietarii cer de multe ori sume exorbitante pentru niște apartamente mici și învechite. Dacă până acum ne-am obișnuit cu unele dintre condițiile anunțate de cei care își dau în chirie apartamentul, precum ar fi "fără copiii, fără animale", cerința acestui proprietar din Iași cu siguranță vă va surprinde. Ei bine, omul caută doar chiriași care au legătură cu domeniul medical.

"Obligatoriu chiriașii să aibă legătură cu domeniul medical!!! Studenți/e sau medici rezidenți, Farmacie etc. Lux!!!S Apartament 3 camere Copou / Păcurari - foarte aproape de fundație - decomandat !!! Centrală termică, mașină de spălat, frigider, aragaz , mobilat și utilat complet, preț 400 euro. Ocazie unică! Poze reale - renovat. Puteți trimite mesaj pe whatsapp la orice oră și vă răspund!", este anunțul postat de bărbat.

Val de glume pe internet: Sunt pacientă la Socola, hai că vin!

Anunțul său, postat pe un grup de pe Facebook, a generat un val de glume. Pe lângă faptul că cei aflați în căutarea unei chirii au fost uimiți de cerința bărbatului, oamenii s-au întrebat și unde este luxul despre care acesta vorbește în anunțul său.

"Cred că proprietarul are mari probleme de sănătate, are nevoie de perfuzii, consiliere sau "prospect" pentru medicamente", a scris o femeie.

"Când scrieți "lux" într-un anunț... de curiozitate... ce referințe aveți?", s-a întrebat un bărbat.

"Ați greșit anunțul, sau ați pus alte poze?! Nu de alta, dar nu văd "Luxul". E chiar un apartament urât, chicios, obositor și extrem de prost aranjat, cu un mobilier foarte ieftin și prost combinat. Iar asta cu "obligatoriu" mediciniști creează suspiciuni. Urât, foarte urât", a scris o altă femeie.

"Nu creeed: chiriașii să aibă legătură cu domeniul medical. Sunt pacientă la Socola, hai că vin!", a comentat o altă femeie.

"Like pentru milieu", a glumit cineva.

"Să nu confundăm decenșa cu luxul", a scris un internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel