Val de glume despre ”vizita lui Elon Musk în România”: Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liliana Zamarcaru
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Vestea că Elon Musk ar fi venit în România să petreacă de Halloween a dus la numeroase glume în mediul online.

Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe glume, unele dintre ele devenind virale. 

Iată câteva:

„Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus „E horror până la Bran” și el a înțeles că „E horror la Bran" și s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran.”

„Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere și mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis!”

„Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui Elon Musk”. 

„Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!".   

„Mai exact vorbim despre petrecerea de Crăciun. Dar Elon este un om foarte analitic și a luat în calcul traficul pe Valea Prahovei”. 

„Dă, Doamne, să se blocheze miliardarii planetei pe Valea Prahovei! Singură şansă de a avea autostrada Comarnic-Braşov în timpul vieții noastre e să se enerveze Musk&friends şi să o construiască ei...”

 

 

 

Citește și...

Miliardarii lumii, petrecere la Bran. Chirieac: România e pe Twitter. Toată diplomația nu a promovat țara noastră după 2004 cât au făcut-o Elon Musk și ai lui în 48 de ore

 

„Este cea mai bună promovare a României de la momentul când, pe atunci Prințul Charles, astăzi Majestatea Sa Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, a cumpărat o casă la Viscri”, a spus Bogdan Chirieac. „Avem niște oportunități uriașe și trebuie foarte multă pricepere, dar, mă rog, ai noștri văd că au această pricepere de a evita toate aceste oportunități. Avem, la Bran, astăzi, 20% din bursa din New York, cea mai mare bursă a lumii. Ăsta e adevărul! Capitalizare bursieră, relații, conexiuni, miliardarii lumii comunică între ei, fac petreceri împreună.

Un pic dacă le place, că nu ai ce să nu-ți placă în România, că ne-a înzestrat Dumnezeu și cu peisaje, și cu oameni, și cu tradiții, că înțeleg că au vrut să vadă călușarii aseară., un pic dacă le atragi atenția și le spui domn’le, și la noi sunt oportunități, că suntem și în NATO, și în UE, și parteneri strategici cu SUA, hai la o investiție, ceva, lucrul ăsta s-ar simți categoric în PIB-ul României. Din fericire, însă, șefii noștri s-au ferit cu mare grijă să se întâlnească cu miliardarii lumii, pentru că noi suntem săraci și cinstiți“, a spus, ironic, Bogdan Chirieac.

„Dacă Aeroportul din Brașov era gata, veneau direct cu avionul la Brașov. Mă rog, cum se mișcă administrația, că au ales acolo un primar care a zis că nu poate să facă nimic, dar nu a demisionat. Așa ar crește și orașul ăsta de sub poalele Tâmpei și toată zona. România e pe tot Twitter-ul, plus toate rețelele, toată presa mondială. O întreagă diplomație nu a reușit să promoveze țara noastră după 2004 cât a reușit Elon Musk și ai lui în 48 de ore“, a mai spus Bogdan Chirieac. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel