Data actualizării:
Data publicării:

Val de dispariții în România: Minore căutate de polițiști

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Două românce minore, DISPĂRUTE în Marea Britanie. Poliția face apel la populație / Foto: Pixabay
Două românce minore, DISPĂRUTE în Marea Britanie. Poliția face apel la populație / Foto: Pixabay

Mai multe persoane minore date dispărute au fost găsite de polițiști în alte localități, zone, față de locul unde au plecat.

Citește și - Adolescentă de 15 ani, căutată de poliție. Ar fi plecat de la domiciliul din Vaslui

O fată de 14 ani care a fost dată dispărută, luni după-amiaza, de către reprezentantul unei case de tip familial din oraşul Teiuş a fost găsită, în stare bună, marţi dimineaţa, în judeţul Sălaj.

"Minora a fost găsită pe raza judeţului Sălaj. Starea acesteia este bună. Cercetările sunt continuate, pentru a se stabili dacă, în perioada cât a lipsit de la domiciliu, a fost victima vreunei infracţiuni. Din primele date, rezultă că nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni", a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Fata, de 14 ani, fusese data în urmărire după ce, luni, în jurul orei 16.00, Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată de către reprezentantul unei case de timp familial cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiaşi zile, minora a plecat din imobil şi nu a mai revenit.

Citește și - Fata de 14 ani, dispărută din Chitila, a fost găsită în Dâmbovița

O altă dispariţie, anunţată marţi de către IPJ Alba



"La data de 7 octombrie 2024, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că (...), în vârstă de 17 ani, a plecat, în dimineaţa zilei de 6 octombrie, de la locuinţa bunicii ei, din Alba Iulia, într-o destinaţie necunoscută şi nu s-a mai întors la domiciliu", a transmis IPJ Alba.

Minora a fost dată în urmărire, iar poliţiştii au demarat, imediat după sesizare, activităţi de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită, a precizat IPJ Alba.

Aceste evenimente nu sunt izolate. Și în alte județe din țară există acest fenomen al disparițiilor minorelor/minorilor, ulterior, găsite de polițiști în alte zone, localități, județe din țară.

Citește și - Minor de 10 ani dat dispărut, în Dâmbovița, a fost găsit la aproape 15 km de casă

Citește și - Satu Mare: O persoană care a dispărut de la Spitalul Judeţean, căutată de Poliţie

 

O persoană care a dispărut de la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i se efectuau analize medicale, este căutată de către poliţiştii din Satu Mare, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, femeia, în vârstă de 56 de ani, a plecat la data de 1 octombrie de la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i se efectuau analize medicale.

"Semnalmente: înălţime aproximativă 1.55 metri, greutate aproximativă 75 de kg, ochi căprui, păr cărunt scurt. La momentul dispariţiei, aceasta purta pantaloni maro, bluză maro şi o vestă neagră", precizează IPJ.

Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel