Val de critici pe paginile Castelului din Riegersburg, deținut de familia prințului acuzat de uciderea ursului Arthur. Tripadvisor a blocat recenziile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Castelului din Riegersburg. Sursă foto: Tripadvisor
Castelului din Riegersburg. Sursă foto: Tripadvisor
Cunoscutul site pentru rezervări de vacanță, Tripadvisor, a blocat joi, 6 mai, recenziile la Castelul Riegersburg, deținut de familia Prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a ucis pe ursul uriaș Arthur.

Decizia a fost luată după ce pe site au apărut un val de recenzii negative în legătură cu Castelul din Riegersburg, deținut de familia prințului din Liechtenstein. Oamenii au lăsat comentarii, fiind revoltați de faptul că prințul l-a omorât pe ursul uriaș Arthur.

”Din cauza unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând - așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.

VEZI ȘI: Prima reacție a prințului Emanuel după ce l-a împușcat pe ursul uriaș Arthur

Reamintim că ursul uriaș Arthur a fost împușcat la Ojdula, Covasna, pe 13 martie 2021, a anunțat miercuri Organizația Agent Green. Reprezentanții ONG-ului îl acuză pe prințul Emanuel von und zu Liechtenstein de braconaj după ce ar fi profitat de o derogare dată de ministrul Mediului pentru uciderea unei ursoaice cu pui care a produs mai multe pagube în ferme din regiune. Ursul Arthur nu avea vreo legătură cu acea ursoaică. Prințul ar fi plătit 7.000 de euro pentru vânătoare și a plecat cu trofeul.

VEZI ȘI: Cât costă să împuşti un urs? Prețul poate ajunge până la 20.000 de euro

Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600, adică este un urs valoros. Totul s-a aflat ieri, 5 mai, iar vestea uciderii ursului Arthur a revoltat opinia publică din România, dar și de peste hotare. Subiectul a fost discutat intens în presa internațională.

VEZI ȘI: Ursul uriaș Arthur, printre subiectele de top în presa internațională. Ce au scris cele mai importante publicații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel