Val de avize favorabile pentru aceiași miniștri. Rareș Bogdan, decizia PNL la votul de învestitură: Nu suntem nebuni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a anunţat ce vor face parlamentarii în şedinţa de învestitură a Guvernului Cîţu, dar şi care ar putea fi motivele pentru care mai mulţi miniştri au primit aviz favorabil de la comisii, deşi în urmă cu două săptămâni fuseseră avizaţi negativ. 

"Nu ştiu eu de ce s-au răzgândit cei de la PSD, USR, PMP sau ALDE în comisii. Nu sunt nici în mintea lui Şerban Nicolae, nici în mintea lui Claudiu Năsui, nici în mintea nimănui pentru a înţelege. De unde să ştiu? Poate că au fost mai maleabili, poate le-a venit mintea la cap celor care au fost mai agresivi cu Guvernul Orban. Nu pot răspunde eu în numele lor şi nu putem şti de ce acum o lună au gândit într-un fel şi acum altfel.", a declarat Rareş Bogdan în exclusivitate pentru DC NEWS.  

VEZI ŞI Mai multe avize favorabile pentru miniştrii din cabinetul Cîţu. Florin Roman: Nu înţeleg!

Ce fac liberalii la şedinţa de învestitură

"Noi dorim să ne învestim Guvernul, lucrurile să fie clare. Vom vota Guvernul Cîţu! Dacă îţi pui un premier, nu îl pui să îl cazi, îl pui să îl treci, pentru că nu suntem în desene animate. Suntem într-o ţară normală, deci vom face tot posibilul să ne trecem Guvernul. Nu se renunţă la anticipate, dar noi suntem un partid responsabil, vrem să guvernăm România. Sunt sigur că cei de la PSD nu vor vota Guvernul Cîţu, iar noi nu avem majoritatea necesară pentru a învesti Guvernul Cîţu. La cât de mult îl urăsc ei pe Florin Cîţu, sunt sigur că vor vota împotrivă. Cert este că noi NU vom vota împotriva lui Cîţu. De asta l-am pus acolo, să votăm pentru, nu suntem nebuni!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel