"Vai de capul meu!" Connect-R şi SHIFT, chinuiţi la "Te cunosc de undeva": Praful să se aleagă de ea!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Connect-R şi SHIFT au trecut de la bucurie la extaz la agonie în câteva minute, în cadrul ultimei gale Te cunosc de undeva!.

Nici bine nu au apucat să se bucure că scapă de travestiul care le-a dat ceva bătăi de cap, căci ruleta i-a pus în mare dificultate, afişând la momentul lor doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a adus o serie de reguli noi pentru concurenţii #NăscuţiPentruSpectacol. În fiecare gală, la momentul ruletei, un cuplu poate primi doar un semn de întrebare şi un sunet distorsionat şi de asta au avut parte şi Connect-R şi SHIFT, în cadrul ultimei gale ale transforming show-ului. Abia la primele antrenamente, cei doi au putut descoperi ce se afla în spatele indiciilor, iar sentimentele lor nu s-au schimbat deloc. 

“Vai de capul meu! La ce mă aştept? La nota 5! Noi oricum nu avem suficient timp să ne pregătim, dar acum? Şi dacă o fi şi cu versuri multe…”, a exclamat Connect-R la antrenamentele de canto, completând râzând: “Ruleta….praful să se aleagă de ea!”. În momentul în care au primit provocarea, cei doi au reacţionat diferit: “Am fost Yin şi Yang, unul s-a bucurat şi unul a plâns. Am fost ca feţele alea de clovni, una veselă şi una tristă!”, a mai dezvăluit Connect-R, atunci când au aflat că ruleta le-a pregătit Timpuri noi cu Adeline. 

"De câte ori am cântat eu în viaţa mea rock?! Niciodată!"

"De câte ori am cântat eu în viaţa mea rock?! Niciodată! Dar m-am bucurat pentru SHIFT!”, a mai spus Connect-R, în vreme ce SHIFT a completat: “Exact de câte ori am mai cântat eu Shaggy sau Bruno Mars!”. Cum se vor descurca cei doi, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!, de la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și:

Eliza Natanticu şi-a "terorizat" vecinii: Avem o poveste veche. Îmi dădeau mesaje

Eliza şi Cosmin Natanticu au primit o provocare de zile mari din partea ruletei, pentru cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Cei doi au de interpretat doi artişti mari şi o piesă de excepţie – Jennifer Lopez şi Pitbull cu On The Floor! Presiunea va fi cu atât mai mare cu cât videoclipul are şi o coregrafie grea, care i-a dat mari bătăi de cap Elizei. 

"Am muncit încontinuu, de dimineaţa până seara, în fiecare zi, de când am primit piesa de la ruletă!”, a dezvăluit Lizzy, în vreme ce soţul său, Cosmin, nu s-a sfiit să îi povestească Crinei Mardare, profesoara de canto: "La 2 noaptea ea repeta de se auzea în toată casa!”. Lizzy a completat imediat: "Avem o istorie veche cu vecinii, încă de când m-am apucat eu de cântat. Deseori îmi dădeau mesaje cu feedback pe piesele pe care le repetat. Până la urmă ei mi-au fost primii critici!”. 

"Am muncit enorm"

Bucuroasă de încercarea primită şi neştiind exact în ce se bagă, Eliza i-a cerut coregrafei transforming show-ului, Furnica, un moment cât mai complex: "Am priză, un element cu totul nou. Şi, ca şi cum nu era suficient, mai şi cânt în priza aia... Am muncit enorm pentru momentul ăsta, de asta trebuie să iasă!”, a mai completat artista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel