Vadim Tudor: "Victor Piţurcă e tumoarea din fundul lui Mircea Sandu"
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Sandu Pițurcă click.ro
Sandu Pițurcă click.ro

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a lansat, după înfrângerea naționalei cu 2-0 în fața Turciei, un atac virulent la adresa selecționerului Victor Pițurcă și a președintelui FRF Mircea Sandu.

Corneliu Vadim Tudor a scris un "pamflet în ziarultricolorul.ro, intitulat "Am avut dreptate: barbugiul cu 7 clase Victor Piţurcă e tumoarea din fundul lui Mircea Sandu". El arată de ce îl consideră pe Victor Pițurcă nepotrivit pentru postul de antrenor al echipei naționale a României:

"Principalii vinovaţi sînt Victor Piţurcă şi Mircea Sandu. Primul – pentru că e un ţigan prost şi încăpăţînat, care n-are nici o chemare pentru profesia de antrenor, el fiind plin de găunoşenia lui şi bolnav de vedetism, răzbunător faţă de cei care nu se tîrăsc la picioarele lui strîmbe. Acest primitiv cu 7 clase, care a făcut puşcărie pentru barbut, are boală pe fotbaliştii care nu se uită la el ca la un guru (la care gura bate curu’). Aşa a pus el pleoapa pe Adrian Mutu, Latovlevici şi alţi jucători, care pot, prin ei înşişi, să decidă soarta unui meci. Nu-l vrea el, ţiganul barbugiu, pe Adrian Mutu! Îşi asumă el, iresponsabilul cu 7 clase, răspunderea! Mă piş pe răspunderea ta, Pi-pi-piţurcă! N-are nimeni nevoie de ea, fiindcă te înjură o ţară întreagă, plus românii din diaspora.

(...) Puradelul îmbătrînit în rele nu degeaba e poreclit Satana: e negru şi la faţă, şi la suflet. Acest golan m-a dat, pe mine, în judecată, avînd neruşinarea să ceară „daune morale“ de 1.000.000 de euro (?!). De ce? Fiindcă după dubla manşă, catastrofală, cu Olanda,  cînd am încasat 4-1 şi 4-0, adică 8-1, am îndrăznit să public un PAMFLET. Aşa cum tot PAMFLET este şi acest articol. Ce, n-am dreptul? Cenzura a fost desfiinţată. Pînă una, alta, Eu pot merge cu capul sus, prin ţara asta, nu derbedeul care a îndoliat un popor întreg", a scris europarlamentarul.

El îl atacă și pe Mircea Sandu, acuzându-l că l-a "cocoțat și ținut în funcție" pe Victor Pițurcă.

"Numai că Piţurcă nu e de capul lui. El e cocoţat şi ţinut în funcţie de un alt nenorocit: Mircea Sandu. Care ştia, bine, că ageamiul ăsta n-a avut rezultate ca antrenor la Universitatea Craiova şi Pandurii (unde se înverşuna să-l bage pe  căluşarul de fi-su, un antitalent înnăscut) şi mai ştia că bişniţarul titularizează la Naţională tot felul de repetenţi, pentru a le creşte cota şi a-i vinde, în colaborare cu nişte ticăloşi de geambaşi (impresari). Echipa Naţională a României a ajuns un maidan de barbut pentru un deţinut! Mare ruşine! Adio, Mondiale! Au trecut  nu mai puţin de 15 ani de cînd nu mai pupăm vreo participare la Campionatul Mondial. Cine e de vină? Noi, toţi, că nu i-am bătut cap în cap pe cei doi boschetari", încheie Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel