Vadim Tudor l-a exclus din PRM pe Gheorghe Funar. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
vadim
vadim

 Încă un scandal este pe cale de a izbucni în PRM, după ce Corneliu Vadim Tudor l-a exclus din partid pe unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi: Gheorghe Funar. Ziarul Tricolorul titrează, într-un comunicat de presă, "Gh. Funar a fost dat afară din P.R.M. pentru grave abateri de la Statut şi trădarea Mişcării Naţionale", arătând motivele pentru care Funar a fost exclus din partid. Adevăratul motiv al excluderii lui Funar ar fi că Vadim Tudor a aflat că acesta este propus pentru șefia PRM la Congresul Extraordinar care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia.  

"Şarpele crescut la sînul PRM: Gh. Funar" este un alt titlul al unui material din "Tricolorul" în care se arată că: "Împins de la spate de o nevastă abuzivă şi carieristă, care vrea să-l vadă, iar, şef de partid (după ce a băgat în groapă PUNR-ul), Gh. Funar muşcă mîna care l-a făcut senator, timp de 4 ani. Aceeaşi mînă a făcut-o şi pe acea muiere insuportabilă consilier la Curtea de Conturi a României, timp de 6 ani. Acum, Funar se gudură pe lîngă colonelul de Securitate Dan Voiculescu, căruia (împreună cu colonelul de Securitate Dumitru Badea şi cu politrukul Cornel Ciontu) încearcă să-i vîndă PRM-ul, pe 2.000.000 de euro. N-are nici o şansă, gaşca lui e o şleahtă de fripturişti nenorociţi".

Problema acestui Funar este că a stat ascuns, ani de zile, ca un şarpe. Acum l-a durut capul şi a ieşit la drumul mare, dovedind că el era nemernicul care a stat în spatele găinarilor Ioan Aurel Rus, Ion Bîldea, Dumitru Badea, Gh. Acatrinei. Nu-i nimic, o să-i bată Tribunul cap în cap, pe toţi, pînă le vor ieşi toate tărîţele. Şi încă ceva: acest trădător al Mişcării Naţionale, Funar, trebuia dat afară, ca o măsea stricată, atunci cînd a scris enormitatea conform căreia „Isus Christos era pui de geto-dac“ (?!). Revenim, zi de zi, cu texte şi dezvăluiri despre aceşti vidanjori".

Vezi AICI comunicatul de presă al PRM

Potrivit unor informații, se pare că Vadim a prins de veste că fostul său colaborator ar candida pentru șefia PRM la Congresul Extraordinar al PRM, care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia. Important este dacă Vadim Tudor va fi prezent și el la acest Congres și ce decizie se va lua.

Gheorghe Funar, fost primar al Clujului, a fost președintele PUNR între 1992 și 1997 și, din 1998, a devenit membru PRM, unde a ocupat poziția de secretar general.  În 1997, când a fost înlocuit de la șefia PUNR de Valeriu Tabără, Gheorghe Funar a refuzat să recunoască decizia, să părăsească sediul PUNR sau să predea ștampila partidului, chiar și după ce a fost exclus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel