Vadim, pe listele PNG la europarlamentare? Vezi cum răspunde
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
corneliu_vadim_tudor
corneliu_vadim_tudor

Posibilitatea ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor să participe la alegerile pentru Parlamentul European pe listele partidului resuscitat PNG a fost vehiculată în presă în anul 2013. Acum, că Partidul Noua Generație a anunțat, prin președintele din Vrancea, Macovei Zamfir, că se pregătește pentru europarlamentare, ipoteza devine credibilă. "Ridicolă!", spune categoric Coneliu Vadim Tudor. 

"Cum să merg pe listele lor care nu există, ei au mers pe listele mele, în 2009, când l-am băgat pe Gigi Becali în Parlament? Nu se confirmă, este ridicol!", a răspuns europarlamentarul cu privire la zvonul că ar putea merge pe listele PNG al europarlamentare.

Corneliu Vadim Tudor a mai precizat, pentru DC News, despre posibilitatea unei alianțe a PNG cu PNL, că "Există o lege a partidelor politice și conform acestui act normativ un partid ca să existe trebuie să se înscrie periodic la Tribunal și trebuie să depună o listă cu cel puțin 25.000 de semnături. Eu n-am auzit că PNG-ul lui Gigi Becali s-ar fi înscris în 2013. Dacă, să zicem, că au făcut și treaba asta, eu cred că PNL-ul nu se va lega la cap cu un partid care ar putea să-i aducă prejudicii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel