Vadim, la Un Show Păcătos către Anca Cârcu: ”Du-te-n m****i mă-tii”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anca_Carcu
Anca_Carcu

Vadim Tudor și-a ieșit din fire în momentul în care sexy PRM-ista Anca Cârcu a intrat în platoul emisiunii Un Show Pacatos.

Nefiltrat.ro scrie că surse din mediul politic au povestit că Anca Cârcu le-a spus unor politicieni că Vadim Tudor a încercat să o violeze în biroul lui.

Europarlamentarul a mers în studioul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, unde a demontat acuzaţiile. "Jur, cu mâna pe Biblie, că nu am violat pe nimeni. E o diversiune. Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezindenţial", a declarat Vadim. Însă lucrurile au degenerat în momentul în care Anca şi-a făcut apariţia în platou. "Ce e asta? Rog gărzile mele să intre să o scoată afară! Du-te-n m.. mă-tii de c..a! Te-a trimis SRI-ul aici?", a tunat politicianul. Între timp gărzile acestuia au intrat în platou, moment în care emisiunea lui Capatos a intrat brusc în pauză publicitară, pentru ca acest conflict să fie aplanat.

După pauza publicitară pricinuită de scandal, Dan Capatos a explicat că PRM-ista se afla într-un alt studio, pregatită să intervină în direct, însă aceasta a plecat de acolo și s-a îndreptat către locul în care se afla Vadim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel