Data publicării:

Vacanțe ieftine pe litoralul românesc. Tarife începând de la 38 de lei/noapte

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Turiștii au posibilitatea de a se caza în hotelurile din stațiunile românești de la Marea Neagră cu tarife care pornesc de la 38 de lei/noapte.

Românii care au de gând să meargă la mare, în perioada 1-30 septembrie, vor beneficia de tarife care pornesc de la 38 de lei pe noapte de persoană, datorită lansării programului social "Litoralul pentru toți".

Conform unui comunicat emis de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), anual, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, iar pachetele turistice oferite sunt cu până la 70% mai ieftine comparativ cu prețurile din vârful sezonului.

"Prețurile sunt cu până la 70% mai mici"

Până în acest moment, peste 57 de unități de cazare din diverse stațiuni de pe litoralul românesc s-au alăturat programului, punând la dispoziție aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR estimează că, până la debutul programului, numărul hotelurilor participante va depăși 80, ajungând astfel la aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

"Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști, poate, reprezintă singura oportunitate de a merge în vacanță la mare pentru câteva zile. Majoritatea hotelurilor vor rămâne deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot deja să își rezerve sejururile. (...) Ne dorim să oferim tuturor românilor posibilitatea unui concediu accesibil, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt foarte avantajoase. Și în această ediție am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare (...)", a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR, potrivit Agerpres.

Prețuri care pornesc de la 38 de lei/noapte

Conform tarifelor disponibile pe site-urile hotelurilor și ale operatorilor de turism, până la sfârșitul lunii septembrie, turiștii pot petrece un sejur la mare la prețuri care încep de la 38 de lei pe noapte de persoană, cazare fără masă, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord. În stațiunea Mamaia, prețurile încep de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în alte stațiuni din sudul litoralului tarifele pornesc de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce încep de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Venus.

Organizatorii recomandă turiștilor interesați de aceste oferte speciale să își facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările pot fi făcute atât direct la hoteluri, cât și prin intermediul agențiilor de turism. Ca și în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi plătite și cu carduri de vacanță.

Detalii suplimentare privind hotelurile participante la programul "Litoralul pentru toți" vor fi disponibile pe site-ul www.fptr.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel