Vacanță în Grecia cu final tragic. Cadavrul unei turiste, descoperit în apropierea unei faimoase plaje din Creta
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vacanță în Grecia cu final tragic. Cadavrul unei turiste, descoperit în apropierea unei faimoase plaje din Creta / Foto: Pixabay
Vacanță în Grecia cu final tragic. Cadavrul unei turiste, descoperit în apropierea unei faimoase plaje din Creta / Foto: Pixabay
Cadavrul unei turiste a fost descoperit în apropierea unei faimoase plaje din Creta.

Cadavrul unei turiste franceze în vârstă de 29 de ani, dispărute din 24 iunie, a fost găsit în apropierea unei faimoase plaje de pe insula grecească Creta, a anunţat joi poliţia elenă, citată de AFP. Corpul tinerei a fost descoperit la 5 kilometri de plaja Elafonissi într-o râpă greu accesibilă, potrivit poliţiei. Un medic legist era aşteptat joi după-amiază la faţa locului, a indicat aceeaşi sursă.

Conform presei locale, turista aflată în vacanţă în Creta urma să ia avionul înapoi spre Franţa pe 28 iunie, ceea ce a îngrijorat autorităţile elene care au emis un mandat de căutare la cererea familiei.

Maşina pe care tânăra o închiriase a fost găsită lângă plaja Elafonissi, la care accesul se face pe jos. O operaţiune de căutare a acesteia a mobilizat de câteva zile poliţişti, pompieri, echipe de salvare, dar şi un elicopter. Ultimul contact al turistei cu părinţii săi a fost pe 24 iunie, relatează Agerpres.

VEZI ȘI: Vacanță în Spania cu final tragic: Doi turiști au murit după ce au căzut de la balcon - VIDEO

Patru bărbați au murit împușcați după o dispută legată de șezlonguri

Patru bărbaţi au murit împuşcaţi într-un schimb de focuri în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică pe o plajă din nordul Albaniei, în timp ce alţi doi au fost răniţi, a anunţat poliţia, citată de media albaneze.

Pe plaja Velipoje din apropiere de Shkoder, membrii a două familii care conduc hoteluri în acel loc s-au certat în legătură cu aranjamentul corturilor şi şezlongurilor, relatează Agerpres. Nu e clar deocamdată de ce conflictul a escaladat atât de tare încât s-a ajuns la folosirea armelor.

Numeroase forţe speciale au securizat duminică dimineaţă locul unde s-a produs incidentul. Oaspeţii de la un hotel din apropiere care au fost alarmaţi în somn de focurile de armă au părăsit locul de cazare. Printre ei s-ar fi aflat şi turişti din Kosovo. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Deocamdată nu sunt informații despre câte persoane au fost implicate în total în acest scandal.

VEZI ȘI: VIDEO Patru turiști, urmăriți de un hipopotam nervos, în Kenya

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel