Urmărește emisiunea live
Va fi ploaie de denunțuri la DNA. Guvernul și-a dat foc singur
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Cabinetul Orban "reunit" la o agapă
Cabinetul Orban "reunit" la o agapă
Lovitura pe care sistemul i-a aplicat-o guvernului Orban nu este dată din greșeală. Nu este o poză scăpată pe internet de un fraier, care vroia să se laude că face parte din primul cerc al Puterii.

Nu doar patronii din HORECA fac foamea, de când s-au închis și restaurantele și consumatorii în case. La fel de foame le este și funcționarilor din cele cinșpe instituții de cotrol, de la primărie la ONU, care treceau de la restaurant la terasă și de la mall la butic ca lăcustele, să caute nod în papură și să mestece carne macră, din portbagaj. Sau să rumege plastic, semnat de Isărescu, din plic.

Nu cred, deci, că a fost strecurat din greșeală ordinul care obligă patronii de terase să țină condicuță cu clienții, chipurile pentru controlul bolilor. Este mai degrabă un modus operandi: dăm norme pe care nu le pot respecta cei controlați, ca să trăiască și controlorii și cei care-i numesc pe controlori și așa mai departe.

Poate, tot răul e spre bine și se va rupe pisica. Ajunși cu cuțitul la os, e posibil ca patronii să se revolte, în sfârșit, și să rupă lanțul taxelor de protecție încasate nu de stat, ci de funcționarii acestuia. Nu mai au de ce se teme, fiindcă oricum dau faliment, fie din cauza amenzilor, fie din cauza crizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel