”Va fi doar vina ta dacă, până pe 28 octombrie, nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan detalii despre tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului, acesta se va încheia pe 28 octombrie. 

Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă”, spunea astrologul Daniela Simulescu la începutul acestui tranzit. 

Berbecul vorbește și de mișcare, de energie, faceți cât mai mult sport. Canalizați furia aceea, scoateți ce este bun prin ea. Mergeți la alergat, mergeți la sală. Jupiter în Berbec nu vine cu ceva „soft”, ci este, mai degrabă, energia în stare brută care pleacă de la tine, în primul rând, prin corpul tău. Pornește în acțiune făcând jogging, mergând la sală, ai nevoie de mult sport în perioada aceasta. Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii. Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc! Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aspectele acestui tranzit fac ca tu să fii vedeta următoarei perioade. Jupiter este chiar în semnul tău și îți aduce ocazii de neratat și de neegalat. Încă te simți excelent și ai multă poftă de viață! 

Taur/ Ascendent în Taur

Tu trebuie să treci printr-un proces de vindecare în această perioadă și să înțelegi că oricât de mult te străduiești să ții cu dinții de ceva, până la urmă lucrurile forțate nu aduc nimic bun. Învață să pierzi ceva ca să poți câștiga ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia aduce în viața voastră noi arome. Veți simți din plin ajutorul celorlalți și bine ar fi să îl cereți chiar voi sau să îl acceptați cu plăcere. Acest tranzit vă sprijină și dacă voi sunteți cei care doriți să îi ajutați pe ceilalți. Până la urmă, trăim într-o comunitate.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel