Data publicării:

Va continua România să sprijine Ucraina? Răspunsul zilei vine de la Nicolae Ciucă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă, liderul PNL, a spus că România va continua sprijinul pentru Ucraina în lupta cu agresiune neprovocată a Rusiei „atât timp cât va fi nevoie”.    

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal și președintele Senatului României, a fost invitat la DC News, unde a spus că România va continua să sprijine Ucraina, atât timp cât va fi nevoie.

„România a sprijinit, sprijină și va sprijini Ucraina atât timp cât va fi nevoie”

„România a sprijinit încă din primul moment Ucraina. România și-a dovedit capacitatea de înțelegere a contextului și prin măsurile pe care le-am luat, inclusiv această deschidere sub o presiune cât se poate de evidentă.

S-a continuat și continuă să se discute despre consecințele pe care le-a produs tranzitul sau importul de cereale pentru fermierii români. Fermierii români trebuie protejați, de aceea am discutat și am convenit măsuri care să asigure protecția fermierilor români.

Trebuie subliniat că România a sprijinit, sprijină și va sprijini toate măsurile împreună cu partenerii noștri din Uniunea Europeană, din NATO, astfel încât Ucraina să poată să-și apere țara atât timp cât va fi nevoie”, a spus Nicolae Ciucă, liderul PNL.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel