Vă amintiți de fetele de la Cheeky Girls? Cum arată după 20 de ani de la lansarea legendarului lor single "Cheeky Girls"
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Vă amintiți de fetele de la Cheeky Girls? Cum arată după 20 de ani de la lansarea legendarului lor single "Cheeky Girls" / Captura Youtube
Vă amintiți de fetele de la Cheeky Girls? Cum arată după 20 de ani de la lansarea legendarului lor single "Cheeky Girls" / Captura Youtube
Fetele Cheeky Girls au dezvăluit transformarea lor glamuroasă la Steph's Packed Lunch, deoarece au marcat 20 de ani de la legendarul lor single Cheeky Girls în 2002.

În timpul show-ului de la Channel 4, Monica și Gabriela Irimia s-au alăturat lui Steph McGovern, John Whaite și Russell Kane în emisiune și și-au etalat abilitățile culinare.

Cele două au lucrat împreună în timpul segmentului "Girl Group Grub" al lui Steph, în care surorile gemene au gătit pentru grup un fel de mâncare tradițională românească, preparată cu polenta și servită cu brânză de vaci.

Dar duo-ul sexy de cântăreți a părut departe de stilul lor iconic din anii '90, deoarece perechea a renunțat la legendarii pantaloni argintii și la frizurile brunete pentru o rochie bodycon roz-neon cu părul lung și negru.

Cele două au fost propulsate în lumina reflectoarelor atunci când au participat la concursul de talente ITV în 2001, dar au fost învinse la limită de trupa de fete de succes Girls Aloud.

VEZI ȘI: Eurovision 2022. Minodora, reacție acidă despre posibila descalificare: Se face atâta discriminare! Maneaua e la putere în România!

Dar acest lucru nu le-a împiedicat să aibă un succes înfloritor, deoarece au făcut turnee în toată țara cu single-ul lor de succes, Cheeky Song (Touch My Bum), care a stat patru săptămâni consecutive pe locul doi în UK Singles Charts.

După acest hit-minune, surorile au decis să se retragă din cariera lor pop și au decis să intre în industria vânzărilor de mașini în Yorkshire și Lincolnshire, unde acum își fac un nume ca vânzătoare de mașini de succes.

Dar cântărețele nu s-au putut abține să nu împlinească 20 de ani fără un nou single, după ce au anunțat lansarea noului lor single Let's Have Fun, care va fi lansat pe platformele digitale de streaming și download pe 15 aprilie.

Este corect să spunem că fanii au fost impresionați de transformarea lor fermecătoare online, deoarece telespectatorii s-au înghesuit pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși părerile despre noul lor look.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel